A 4Sentits DISSENYEM INTERIORS, amb majúscules. Som un equip de professionals amb passió pel disseny i la decoració d'interiors.

Portant més de 25 anys d'experiència dedicats al món de l'interiorisme, mobiliari, i decoració. Som un equip de professionals i col·laboradors amb una passió compartida per transformar els espais en llocs únics i personalitzats que reflecteixen el gust i la personalitat de cada client.

Des de la nostra fundació, la nostra visió sempre ha estat clara: crear mobles que no només embelleixin els espais, sinó que també capturin l'essència de qui els viu.

Eva Pratdesaba ( Fundadora estudi )

Juntament amb un equip divers de dissenyadors, arquitectes, decoradors i industrials, creiem fermament que un bon disseny ha de ser no només estèticament agradable sinó també funcional i còmode. Escoltem atentament les necessitats i preferències de cada client per crear espais que no només compleixin amb les seves expectatives sinó que també siguin pràctics i confortables.

Especialitzats en MOBILIARI A MIDA, oferim solucions personalitzades treballant amb les marques més competitives i de qualitat del mercat, inclòs un servei de muntatge amb muntadors propis. Amb una gran varietat de proveïdors i materials, ens ajustem a qualsevol pressupost per solucionar espais difícils, donant harmonia al conjunt.

Mobles 4 sentits menjador
espai menjador mobles 4sentits

Qui som?

Coordinació d'obra nova i reformes.

Creem espais atemporals i càlids que conviden a l’harmonia i el benestar. Per a aquells que busquen una nova construcció, els nostres projectes combinen tecnologia i innovació amb un enfoc sostenible, oferint cases que són el perfecte equilibri entre calidesa, confort, i eficiència energètica.

Sigui un projecte d’interiorisme, una cuina a mida, o una nova construcció, a 4Sentits som dedicats a fer realitat els teus somnis d’espai, garantint solucions creatives, sostenibles, i personalitzades per cada client.

El nostre equip.

WhatsApp Image 2023-11-15 at 17.08.37

MFBA

Coordinadors d'obra
jofer-mobles-logo-2

Jofer Mobles

Mobiliari a mida
Logo-tècnic-finestra-web-4-sentits

Tècnic Finestra

Experts en Aïllament